Inkoop tweedehands elpees, singles en goede draaitafels.

Wij zijn altijd op zoek naar mooie verzamelingen tweedehands elpees en singles. Wij kopen ook gebruikte draaitafels in van de betere merken waaronder Linn, Thorens, Garrard en Technics. Wij zoeken alleen de betere modellen.

Collecties kun u aanbieden in onze winkel. We kunnen ook op afspraak langskomen. Indien mogelijk kunnen we via Whatsapp beeldbellen om alvast een goede indruk krijgen van uw collectie en beoordelen of een bezoek nuttig is.

Stuur ons een E-mail met uw aanbod. Wij reageren snel. info@recordfriend.com  VERMELD UW TELEFOONNUMMER. Speciaal voor inkoop kunt u ook bellen met Dhr. Marty Zwaan, tel. 0651643022  (tussen 11.00 u. en 18.00 u.) .

In combinatie met grotere elpee verzamelingen kopen we ook CD's en DVD's in zodat u complete muziekcollecties bij ons kunt aanbieden. Voor goede collecties komen we langs in heel Nederland en Belgie. Wij hebben veel ervaring met het beoordelen en inkopen van echt grote en bijzondere verzamelingen. We komen in principe alleen langs als u direct zaken wilt doen en dus weet wat u voor de collectie wilt hebben.

RecordFriend zoekt vooral grotere, gespecialiseerde collecties vanaf zo'n 400 platen. Zowel de platen als de hoezen moeten echt in goede staat zijn. Anders heeft aanbieden geen zin. Wij zijn gespecialiseerd in vinyl (elpees en singles) en kunnen daarom de waarde van uw collectie heel goed in schatten. 78 toeren platen zijn alleen interessant als het om Jazz of Rock 'n Roll gaat.

Voor echt goede collecties betalen we altijd meer dan andere inkopers en platenliefhebbers. Dus het is altijd zinvol RecordFriend in te schakelen bij de verkoop van bijzondere collecties. Wij moeten de platen wel zien om de definitieve prijs te kunnen bepalen. Dus dat werkt niet telefonisch of per Email.

Voor grotere verzamelingen (vanaf ongeveer 400 stuks) en/of hele bijzondere verzamelingen kunnen we na afspraak bij u thuis komen. In de regio Amsterdam kunnen we ook voor kleinere collecties langskomen. Wij doen u dan een passend aanbod. We betalen contant (of via de bank) en nemen alles direct netjes mee. We zorgen dan dus zelf voor verpakking en vervoer. 

Kleinere verzamelingen kunt u aanbieden in onze winkel. U kunt pal tegenover de winkel altijd even parkeren. Wij beoordelen de platen direct en doen een passend bod. Bel van te voren zodat we kunnen beoordelen of uw aanbod de moeite waard is.

U moet aanrijden via het Mr. Visserplein > Jodenbreestraat > Sint Antoniesbreestraat 64. Niet via de Gelderse Kade en de Nieuwmarkt in verband met eenrichtingsverkeer. Zorg dat uw navigatiesoftware up-to-date is.

Wat zoeken wij ?

Bij voorkeur zoeken wij gespecialiseerde verzamelingen. Pop, Rock, Folk, Hip Hop, Jazz, Soul, Funk, Reggae , Klassiek, Blues, Jazz, Punk etc.  De eventuele waarde van uw verzameling is erg afhankelijk van de kwaliteit van de platen, de titels en de specifieke uitgaven (platenlabels).  Wij zoeken uitsluitend platen van uitstekende kwaliteit.

Klassiek : Veel platenwinkels hebben geen verstand van klassiek op vinyl. RecordFriend wel. Wij zoeken voornamelijk solo werken (piano, viool, cello), kamerorkesten, concerten en symfonisch werk. Ook oudere platen uit de jaren vijftig en zestig zijn interessant. Collecties die dit soort platen bevatten, zijn bijna altijd de moeite waard. Opera's, andere vocale werken en orgelwerken zijn veel minder in trek.

Wij zoeken smaakvolle collecties en willen daar graag een goede prijs voor betalen. Dit kunnen we alleen beoordelen bij het bekijken van de platen. We doen geen prijsopgave via de telefoon of per E-mail. Wij geven een eerlijke prijs die in overeenstemming is met de bijzonderheid van uw verzameling. Ook hele grote en/of kostbare verzamelingen zijn voor ons geen probleem. 

Wat zoeken wij niet ? 

Rommelmarktpartijen, Restanten van handelaren, Overtollige voorraden van kringloopwinkels, Platen die vochtig zijn opgeslagen, Schlagers, James Last, Nederlandstalig, Duits of Frans, Verzamelelpees, Amusements muziek etc. En geen Nana Mouskouri, Operette en beschadigde platen en/of hoezen. Als u al delen van uw verzameling heeft verkocht, is het restant voor ons ook niet interessant meer.

Bemiddeling en taxatie

Wilt u weten wat de huidige marktwaarde van uw collectie is of heeft u een waardebepaling nodig voor de verzekering ? Tegen vergoeding taxeren wij platencollecties. Dit doen we alleen voor grote collecties. Ook kunnen we bemiddelen bij de verkoop van uw collectie. Met onze kennis van de internationale platenmarkt zorgen we voor de beste prijs. Opties als verkoop in consignatie zijn ook bespreekbaar. Hier zijn ook kosten aan verbonden. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 RecordFriend Elpees | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel